TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Suya Dayanıklı IP67 Zemin Buatları İle Tanışın!

Suya Dayanıklı IP67 Zemin Buatları İle Tanışın!
10.05.2018
244

Yaratıcı çözümler eşliğinde yeniden tasarlanan mimari alanlar ile hem ferah hem de işlevsel projeler her geçen gün çoğalarak hayatımıza girmektedir.

İç mekan görselliği kadar dış mekan alanlarının da kullanımına dikkat eden bu dizayn felsefesinin bir sonucu olarak, enerji ihtiyacının da güvenilir bir biçimde karşılanabilir olması gerekmektedir.

Özellikle dış mekan kullanımlarında tesisatın duvar üstünden ya da içinden taşınması çoğu zaman riskli kabul edilmektedir. Aynı zamanda açık alan kullanımlarında çoğu zaman bir duvar bulunmasının zorluğu da dikkate alındığında, enerji dağıtımı için daha yaygın ve güvenilir bir yöntem olan döşeme altı zemin buatlarının kullanımının gerekliliği daha iyi anlaşılmaktadır.

Yağmur, toz, kir vb. durumların yaşandığı bu ortamlarda enerji ihtiyacını karşılamak adına tercih edilebilecek en doğru çözüm, IP koruma normlarına göre IP67 özellikli suya dayanım sağlayan zemin buatları olarak karşımıza çıkmaktadır.Özel paslanmaz ya da alüminyum gövde yapıları ile her türlü dış etmene dayanıklı olarak üretilmekte olan IP67 zemin buatları, kapakları kapalı halde gereken toz ve suya karşı dayanımı rahatlıkla sağlayabilmektedir.

Elektrik bağlantısının yapıldığı hallerde de gerekli korumayı sağlayabilmeleri adına, özel yivli yükseltme aparatları ile kullanılabilen IP67 suya dayanıklı zemin buatları, özellikle teras, avlu, bahçe vb. dış mekan kullanımları için üretilmiş özel ve dekoratif ürünler olarak karşımıza çıkmaktadır.Dekoratif amaçlı kullanımlarda istenilen RAL kodunda boyanabilen IP67 suya dayanıklı zemin buatları ile, mimari anlamda göze hoş gelen ve kablo yüklerinin oluşmadığı kullanışlı alanlar tasarlamak mümkün olabilmektedir.

Özellikle zemin üzerinde taşma yapmayan ve ayak takılmalarının önüne geçen gizli kapak teknolojisi sayesinde, kullanılmadığı zaman dilimlerinde fark edilmeyen IP67 zemin buatları, dayanıklı yapıları sayesinde (IK10) yıllarca başarıyla hizmet edecek şekilde tasarlanmıştır.

Modüler yapısı sayesinde yan yana eklenebilen ve çoklu priz ihtiyacını da giderebilen IP67 suya dayanıklı zemin buatları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak adına bu linke tıklayarak sayfamızı ziyaret edebilir, ilgili ürüne ait “KEŞFET” butonumuza tıklayarak kataloglarımızı indirebilirsiniz.Projelerinizin ihtiyaç duyabileceği çözümler hakkında bilgi almak ya da numune talepleriniz için aşağıdaki irtibat bilgilerimizden bizlere her zaman ulaşabilirsiniz.

Yeni makalelerimizden ya da yenilikçi ürünlerimizden haberdar olabilmek adına bizleri “Alist Limited” olarak Linkedin ya da Facebook’tan da takip edebilirsiniz.