TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Raytech Türkiye

Raytech Türkiye
05.08.2023
132

Ülkemizdeki faaliyetlerini 2017 yılından beri Alist Limited çatısı altında sürdüren İtalyan Raytech firması, her ülkede yapmış olduğu iş birliklerine uygun olarak sadece tek yetkili distrübütörlük anlaşması imzalamakta ve Alist Limited firması ile uzun yıllardan beri süregelen karşılıklı güven ilişkisi çerçevesinde ülkemizdeki faaliyetlerini Raytech Türkiye çatısı altında sürdürmektedir.

1995 senesinden beri İtalya’nın Milano bölgesinde yer alan tesislerinde jel teknolojisi üzerine çözümler üreten İtalyan Raytech firması, elektrik bağlantılarının suya, toza, nem vb. dış ortam koşullarının tamamına karşı korunmasında öncü rol üstlenmekte, kendi bünyesinde geliştirmekte olduğu yenilikçi bağlantı çözümleri ile temellerini atmış olduğu jel bağlantı ekipmanları sektörünün lider firması olarak 36’dan fazla ülkede müşterilerine güvenilir ve kaliteli çözümler sunmaya devam etmektedir.

Raytech Türkiye’nin kurulmasına öncü olan Alist Limited, yenilikçi jel teknolojisi ve jel bağlantı ekipmanlarının ülkemizdeki birçok önemli projede kullanılmasına ön ayak olmuştur. Bu sayede, aydınlatma sistemlerinde daha önceden bağlantı kaynaklı yaşanan birçok sorunun bertaraf edilmesini sağlayan Raytech Türkiye, ülke menfaatlerine uygun olarak birçok yerli üretici markanın dış aydınlatma sistemlerinin ömürlerini uzatmış ve marka prestijlerine önemli katkılar sunmuştur.

IP konnektör, jel bağlantı ekipmanları, jel klemens vb. farklı tanımlar altında ihtiyaç duyulan ürünlerin tüketici ile buluşmasını sağlayan Raytech Türkiye, hassas elektrik bağlantılarının etkin bir biçimde korunmasında hayati önem taşımaktadır. Yapılan bir araştırmaya göre, dış ortam koşullarında yaşanan arızaların %60 oranda elektrik bağlantı noktasından kaynaklandığı tespit edilmiştir. Bu noktanın doğru ve kaliteli ürünler ile yalıtılması durumunda sorunların rahatlıkla bertaraf edilebildiği gözlemlenmiştir. Ürünlerin arızalanması durumunda ortaya çıkacak iş gücü ve marka prestij kayıpları dikkate alındığında, Raytech Türkiye’nin sunmuş olduğu çözümlerin nedenli etkili olacağı daha iyi anlaşılabilmektedir.

Raytech Türkiye olarak taşıdığımız sorumluluğun bilincinde olarak müşterilerimize Alist Limited çatısı altında en kaliteli çözümleri sunmaktayız. Sahada yaşanan ip korumadan kaynaklı sorunları, genç ve dinamik ekibimiz ile yerinde hızlıca tespit etmekte ve buna en iyi uyan hazır jel dolgulu ürün grubumuzla sizlere hizmet vermekteyiz.

Raytech Türkiye çatısı altındaki faaliyetlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için bize [email protected] adresinden ulaşabilir ya da 0216 322 50 50 numaralı telefondan bizleri arayabilirsiniz.

Değerleriniz değerlerimizdir. Onları korumak Raytech Türkiye ve Alist Limited olarak bizim önceliğimizdir.