TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Projelerde Paslanmaz Çelik Döşeme Altı Çıkış Kutusu Kullanımının Önemi

Projelerde Paslanmaz Çelik Döşeme Altı Çıkış Kutusu Kullanımının Önemi
19.10.2018
126

Güne başladınız ve yoğun bir gün sizi bekliyor. Telefon görüşmeleri, mailler derken, cep telefonunuzun şarjı azaldı, üstüne üstlük birde laptopunuzdan hazırlayacağınız teklifi müşteriniz bekliyor, peki ne yaparsınız?

Modern olarak tanımladığımız günümüz Dünyasında işte bu sorunun cevabı yaygın kafe zincirlerinden birine uğramak, içeceğinizi veyahut hızlıca atıştıracağınız bir yiyeceği elinize almak ve şarj ihtiyacınızı gerçekleştirebileceğiniz en yakın prize ulaşabilecek şekilde bir yer bulmanız anlamına gelebilmektedir.

İnsan yükünün fazla olduğu alışveriş merkezleri, oteller, restoran zincirleri, kafeler, müzeler vb. geniş açıklıklı alanlarda açığa çıkan enerji ihtiyaçlarının duvardaki bir priz yardımı ile giderilebilmesi çoğu zaman mümkün olamadığından, alternatif çözümlerin üretilmesi bu yüzden zorunlu hal alabilmektedir.

Çoklu dağıtıma ihtiyaç duyan ve birden çok priz ve bağlantı yapılabilmesi ile tercih edilen döşeme altı çıkış kutuları, tam da bu gibi durumların gerektirdiği çözümler sunarak, mekanın ihtiyaç duyacağı elektriksel bağlantının, mimari açıdan zarafetini kaybetmeyecek, gizli kapak yapısına sahip, zarif ve şık döşeme altı çıkış kutuları ile sağlanabilmesine imkan vermektedir.4,12 ya da 16 modül kapasiteye sahip modüler iç yapısı sayesinde, ihtiyaç duyulan data, usb, tv, hdmi, audio, priz vb. modüler soketler ile donatılabilen döşeme altı çıkış kutuları, paslanmaz çeliğin işlendiği çerçevesiz gizli kapak yapısı sayesinde zemin ile aynı malzeme ile kaplanarak, şıklığından ödün vermeden ihtiyaç duyulan elektriksel bağlantının yapılabilmesine olanak sağlamaktadır.

Parke, mermer, granit vb. zemin yüzeylerinin tamamı ile uyum içerisinde kaplanabilen paslanmaz çelik döşeme altı çıkış kutuları, kullanılmadıkları vakit kamufle olmalarına imkan veren ve taşma yapmayan gizli kapak yapıları sayesinde, mimari anlamda göze hoş gelen ihtişamlarını zarafetlerinden ödün vermeden sergilemektedir.

Aynı zamanda topuklu ayakkabı gibi risk oluşturan faktörlere karşı, güvenilir olması nedeni ile de tercih edilmekte olan gizli kapak teknolojisi, döşeme altı çıkış kutularının mukavemetini arttıran paslanmaz çelik gövdesi sayesinde insan yükünün çok olduğu alanlar için üretilmiş özel ürünler olarak kabul edilmektedir.Uluslararası standartlar uyarınca gerekli darbe dayanımlarını karşılayan taşma yapmayan gizli kapak teknolojisi ve paslanmaz çelik döşeme altı çıkış kutuları hakkında daha detaylı bilgi alabilmek adına bizimle iletişime geçebilirsiniz.

[email protected]

+902163225050