TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Kablo Giriş Çıkışları İçin Modüler Kablo Çıkış Üniteleri

Kablo Giriş Çıkışları İçin Modüler Kablo Çıkış Üniteleri
24.04.2018
136

Çoklu kablolamalar ve ihtiyaç alanlarının genişlemesi neticesinde ihtiyaç duyulan kablo giriş ve çıkışlarının belirlenen noktalar üzerinden transferi günümüzde her geçen gün daha fazla gerekli hale gelmektedir. Modüler Kablo Çıkış Üniteleri sayesinde bu durumun çözümünde işlevselliği ve kolay kullanımı sayesinde öne çıkmaktadır.

İhtiyacın doğmasını takip eden süreçte modüler kablo çıkış üniteleri yenilikçi ve değiştirilebilir çözümler olarak hayatımıza girmeye başlamıştır.

Söz konusu modüler kablo çıkış üniteleri, farklı boyut ve ölçülerdeki kablo kesitlerinin birlikte sistemden güvenli bir şekilde tahliyesine imkan verebilmelidir. IP65 değerini koruyabilmeli ve ihtiyaca uygun olacak şekilde yeniden biçimlendirilebilmelidir.

-40 ila +120 derece arasındaki sıcaklıklarda çalışabilmeli, halojenden üretilmiş ve aynı zamanda UL 94 V0 standartı uyarınca yangın dayanım kriterlerine uyabilmelidir.

Değişken çerçeve yapısı sayesinde, istenilen kablo kesitlerine uygun olarak tercih edilecek TPE kablo contaları ile montajı yapılan modüler kablo çıkış üniteleri sayesinde, 100’e yakın farklı kesitte kablolama için gerekli IP65 korumanın sağlanabilmesi mümkün olabilmektedir.

Aynı zamanda kablonun gerginliğini azaltan ve kablo kılıfı üzerinde zaman içerisinde oluşabilecek deformasyonların engellenerek, kablo ömrünü uzatan çözümler sunabilen modüler kablo çıkış üniteleri sayesinde güvenli bir şekilde sistemlerin ömürleri de uzatılabilmektedir.Dekoratif anlamda oldukça şık bir görünüme sahip olan siyah çerçeveli modüler kablo çıkış üniteleri sayesinde, çoklu çıkışlar esnasında göze hoş gelmeyen ve dağınıklığa sebebiyet veren yanlış kablolamaların da önüne geçilebilmesi mümkün olabilmektedir.

Cam elyaf destekli plastik malzemeden üretilen bu üniteler yüksek dayanımlı yapıları sayesinde yakıtlar, yağlar ve asit bazlı maddelerden de kolay kolay etkilenmezler.

Dört farklı boyutta hazır çerçeve ile temin edilebilen modüler kablo çıkış üniteleri, köşelerindeki vidalama alanları sayesinde uygulanacağı alana kolaylıkla monte edilebilmektedir.

2 mm ila 33 mm aralığındaki her türlü kablo çapına uygun, halojen ve silikondan arındırılmış TPE contaları sayesinde UV ışınlarına karşıda dayanım sağlayabilen bu çıkış üniteleri, çoklu çıkış ihtiyacını en doğru ve güvenilir şekilde sağlayacak bir biçimde üretilmiş özel kablo bağlantı ekipmanları olarak hayatımızdaki yerini pekiştirmektedir.

1919 yılından beri kablo bağlantı ekipmanları üzerine faaliyet göstermekte olan Alman WISKA firması tarafından üretilmekte olan, CONMAXX modüler kablo çıkış üniteleri ile projelerinize değer katabilmek adına bizlere aşağıdaki irtibat bilgilerimizden ulaşabilirsiniz.

WISKA CONMAXX hakkında daha detaylı bilgiler için aşağıdaki linkten broşürümüzü indirebilirsiniz.

WISKA CONMAXX Kataloğu

WISKA CONMAXX  hakkında uygulama videolarını aşağıdan izleyebilirsiniz.Ürünlerin seçiminde yardımcı olabilmemiz adına bizlere aşağıdaki telefon ve mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

[email protected]

+902163225050