TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

IP Korumada En Üst Seviye: Happy Box – Hazır Jel Bağlantı Kutuları

IP Korumada En Üst Seviye: Happy Box – Hazır Jel Bağlantı Kutuları
23.04.2018
241

Gelişen her şey yeni ihtiyaçlar doğurur, değişim ihtiyacın zorunlu olma durumudur… Dünyada elektrik bağlantılarının su geçirmezliğinin sağlanması için sıklıkla kullanılan hazır jel bağlantı ekipmanları hakkında detaylı bilgiyi aşağıda bulabilirsiniz.

Günümüzde teknolojinin gelişimi ile başlayan ihtiyaçlardan belki de en önemlisi, gittikçe küçülen ve akıllanan sistemlerin olumsuz dış faktör etkilerinden kalıcı bir şekilde arındırılabilmesidir. Özellikle kablo bağlantılarının yapıldığı alanlarda bu durum ürünün suya ve toza karşı olan dayanımının sağlanması adı altında IP koruma olarak karşımıza çıkmaktadır.

Hazır Jel Bağlantı adı altında geliştirilen yenilikçi çözümler ile, söz konusu IP korumanın ömürsüz ve yenilebilir olacak şekilde sağlanabilmesi günümüzde artık mümkün olabilmektedir.

Raytech markasının sahip olduğu 23 yıllık tecrübenin son ürünü olan jel bağlantı aksesuarları, suya ve toza karşı dayanımın zorunlu olduğu yüksek riskli alanlar için geliştirilmiş hızlı ve güvenilir çözümler sunmaktadır.Yeniden kullanılabilir hazır jel dolguTek elle kapamaya olanak sağlayan menteşeli kapak sistemiİstemsiz açılmaları engelleyen güçlü kilit sistemi3 taraftan kablo geçişine olanak sağlayan kablo geçiş fırçalarıIP koruma sınıfında en yüksek standart olarak kabul edilen IPx8 sınıfında koruma sağlayan hazır jel bağlantı aksesuarları ile dış ortamda yapılan elektriksel kablolamaların tamamı güvence altındadır. 10 bar basınç altında, su ve toprak altında dahi rahatlıkla çalışabilen jel bağlantı aksesuarları, EN 50393 standartına uygun olarak elektriksel sürekliliği, su altında da güvenli bir biçimde sağlayabilmektedir.

Hazır Jel Bağlantı aksesuarlarının ham maddesi olan jeller, Raytech firmasının İtalya’daki tesislerinde üretilmekte ve gene kendi kimyasalar laboratuarlarında test edilmektedir. Gerekli olan test raporları ve sertikasyonları sağlayan jellerin yapıları toksik madde içermemekte olup, süresiz ömüre sahiptir.

Özellikle dış mekan aydınlatmalarında ortaya çıkan ve bir çok kez malzemenin değiştirilmesi ya da servis hizmeti gibi zaman ve para kaybına sebebiyet veren sorunların önüne geçilebilmesi adına en uygun yolu olan hazır jel bağlantı aksesuarları, bağlantının boyutuna göre tercih edilebilen, farklı boyutlarda ki hazır kutular olarak (Happy Box) temin edilebilmektedir.

Elektriksel bağlantıda sıklıkla tercih edilen mini klemensler yardımı ile kutu içerisinde fazlaca yer kaplamadan bağlantının yapılabildiği Hapy Box’lar, istenilen IP korumanın güvenilir bir şekilde sağlanabilmesini mümkün kılmaktadır.

90 dereceye kadar operasyon sıcaklığını, -40 ila +50 derece arasındaki ortam koşullarında rahatlıkla sağlayabilen Happy Box Hazır Jel Bağlantı kutuları ile elektriksel bağlantılarınız artık daha güvenilir ve uzun ömürlü olacaktır.

Happy Box Hazır Jel Bağlantı Ailesinin farklı boyutlarını ve Raytech firmasının sahip olduğu geniş hazır jel bağlantı aksesuarlarını aşağıdaki linkimize tıklayarak indireceğiniz kataloğumuzdan daha detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Raytech Jel Bağlantı KataloğuÜrünlerin seçiminde yardımcı olabilmemiz adına bizlere aşağıdaki telefon ve mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

[email protected]

+902163225050