TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Happy Box İle Ücretsiz Tanışın!

Happy Box İle Ücretsiz Tanışın!
22.05.2018
329

23 senedir Dünya genelinde birçok elektrik bağlantısının suya, toza ve diğer dış etmenlere karşı izolasyonunu sağlayan ürünler geliştiren İtalyan Raytech’in en yenilikçi ürün serisi olan Happy Box ile ücretsiz tanışma fırsatını kaçırmayın!

3 taraftan kablo girişine imkan veren, dünyada yaygın bir şekilde kullanılan bütün klemens çeşitleriyle entegre çalışabilen Happy Box serisi, sağlam kilitlemeli kapak yapısı sayesinde bağlantının IPX8 seviyesinde izolasyonunu en az 50 yıl boyunca güvenle sağlamaktadır.

Raytech Happy serisinin 3 boyutu mevcuttur.

Happy 0 – 41x28x19 mm – 3’lü Tırnaklı WAGO Klemens veya 2×2,5mm² Sıra Klemens Kapasiteli

Happy 1 – 45x37x24 mm – 5’li Tırnaklı WAGO Klemens veya 3×2,5mm² Sıra Klemens Kapasiteli

Happy 2 – 53x39x24 mm – 3 adet 2’li Tırnaklı WAGO Klemens veya 3x4mm² Sıra Klemens Kapasiteli

Happy Box’ı ücretsiz denemek için tek yapmanız gereken aşağıdaki numune talep formunu doldurup tarafımıza göndermek!Çift taraflı toksik madde içermeyen jel dolgu.3 taraflı kablo giriş imkanı sunan esnek membranlar.Sağlam kilit mekanızması.

Happy Box Numune Talep Formu

[contact-form-7 404 "Bulunamadı"]Raytech ürün gamı hakkında daha detaylı bilgiyi Raytech sayfasındaki KEŞFET butonu sayesinde ürünler kataloğunu indirebilirsiniz.

 

*Bu formdan yapılan numune taleplerinde “Happy 0” ürünü gönderilecektir, daha farklı bir talebiniz varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Şirket e-postasıyla yapılmayan veya şirket ismi belirtilmeyen talepler dikkate alınmayacaktır.