TurkishArabicChinese (Simplified)DutchEnglishFrenchGermanItalianPortugueseRussianSpanish

Döşeme Altı Buat Kullanımı Neden Gereklidir?

Döşeme Altı Buat Kullanımı Neden Gereklidir?
23.04.2018
210

Teknolojinin gelişimi ile birlikte elektrik ile çalışan cihazların hayatımızdaki yeri de giderek artmaktadır. Gittikçe küçülen boyutları ile teknolojik cihazların enerjiye olan ihtiyaçları da her geçen gün çoğalarak devam etmektedir. Neredeyse artık her köşe başında bir priz ya da Döşeme Altı Buat malzemesi görebilmek mümkün olabilmektedir.

Modern yaşamın getirdiği hareketlilik, bireylerin kendileri için artık mekanlardan bağımsız olarak çalışabilecekleri özgür alanlar yaratmalarını zorunlu kılmaktadır.

Laptoplar, cep telefonları vb. cihazların şarj edilebileceği üniteler bu yüzden günümüzde daha çok tercih edilmektedir. Sıklıkla duvardan bağlantı metodu ile enerji ihtiyacı karşılanan bu tarz cihazlar, çoklu hizmet vermek zorunda kalan mekanların kalabalık kitlelere hitap etmek zorunda kalmaları nedeni ile enerji ihtiyaçlarını yeterince karşılayamamaktadır.

Bu yüzden ihtiyaç duyulabilecek enerji ihtiyacının karşılanabilmesi amacı ile, masa altlarında veyahut kiosk alanlarında Döşeme Altı Buat malzemeleri sıklıkla tercih edilmekte ve kullanılmaktadır.

Zemine monte edilebilen ve modüler yapıları nedeni ile ihtiyaca uygun boyut ve içerik ile dizayn edilebilen Döşeme Altı Buat sistemler içerisine elektrik prizleri, data, tv, hdmi, ses, video, usb vb soketler takılabilmektedir.

Zemine direk monte edilebilmeleri nedeniyle bireylerin ihtiyaç duyduğu elektriği, mekânsal kullanım alanlarından ödün vermeden dilediği gibi kullanabilmelerine olanak sağlayan Döşeme Altı Buat sistemleri, mimari açıdan önem taşıyan dekoratif yapıları sayesinde, farklı kaplama ve renk alternatifleri ile de tercih edilebilmektedir.İhtiyaca uygun olarak polyamid plastik, paslanmaz çelik ve alüminyum olarak tercih edilebilen Döşeme Altı Buat sistemlerinin, fiziksel dayanımlarını da oldukça önemlidir.

Genellikle insan yüküne maruz kalmaları nedeni ile bu Döşeme Altı Buat sistemlerinin, zemin üzerinde taşma yapmayan ve ayak takılmalarını engelleyen, IK10 darbe dayanımı sağlayan alüminyum ya da paslanmaz çelik malzemeden tercih edilmesi önerilmektedir.

Döşeme Altı Buat sistemleri duvar ve kolonlardan bağımsız sistemler olduklarından, dış mekan ortamlarının da vazgeçilmez enerji dağıtım kutuları olarak bilinmektedirler.

Günümüzde birçok restoran ve kafelerin açık alanları da hizmet verdikleri düşünüldüğünde, tercih edilecek Döşeme Altı Buat malzemelerin önemi daha iyi anlaşılacaktır.

Bu malzemelerin tercihen IP koruma sunabilen, dış mekan koşullarından en az seviyede etkilenen yapı ve özellikte olmaları oldukça önemlidir. Su ile temizlik imkan veren ve IP67 koruma sağlayabilen Döşeme Altı Buat sistemleri, elektriksel sürekliliklerinden ödün vermeden ömürlerini daha uzun süreyle sürdürebileceklerdir.

Döşeme Altı Buat sistemlerine dair daha detaylı bilgilere ve Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz markaların kataloglarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

BUBOX Ürün Kataloğu

Bodensteckdosen Ürün Kataloğu

Projenize uygun ürünlerin seçiminde yardımcı olabilmemiz adına bizlere aşağıdaki telefon ve mail adresimizden ulaşabilirsiniz.

[email protected]

+902163225050